Nejnovější recenze ze sekce Radiomagnetofony
Dobry ale Barka v ovládání skoro vybitá
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Spokojenost a rádio super
- Matné bílé provedení
- Poměr cena/výkon
- Lesklé černé provedení
- U bílého provedení by mohl být bílý přívodní kabel, ale i s černým se dá žít
Kvalita zvuku odpovídá ceně
Dílenské provedení výborné - nikde nic nevrže, plasty pěkně sedí. Tohle se Sencoru musí nechat
- dobrý zvuk
- kazety přehraje i devadesátky aniž by to táhlo
- lehké ovládání
- zbytečně modrý display víc září
- Pěkné malé rádio (bílo-tyrkysové)
- CD, rádio, flash
- Některá tlačítka jsou nepřehledná
Rádio pro děti do pokojíčku. Ještě jsme rádio plně nevyzkoušeli, tak snad bude vše v pořádku.
Pro mé využití byla nízká cena produktu.
Neměl dálkové ovládání.
- jednoduchá obsluha
- dobrá cena
- špatný zvuk, chrastítko, vracím
- Hledal jsem přístroj, který by zvládl přehrávat jak internetová rádia, tak i stanice v DAB+, navíc s CD přehrávačem. Používám zatím krátce, ale ve všech typech přehrávání vyniká vysokou kvalitou zvuku. Kvalita produktu je též na vysoké úrovni. Počet předvoleb myslím také vystačí (20 na každý zdroj - IR, DAB+, FM).
- Nejdná se snad o zápory či nedostatky, jen - displej je snad až příliš malý a zadávání znaků pomocí výběru písmen šipkami na DO je fakt obtížné (je potřeba zadat heslo na wifi a poté pokaždé, když je potřeba něco najít, jako třeba jméno stanice IR). Ekvalizér by také mohl být více sofistikovaný, k dispozici je jen několik předvolených režimů.
Pokud rádio jednou nastavíte a naladíte a potom už jen posloucháte, zapomenete na drobné trable při hledání IR na internetu. Hraje velice dobře.
- dárek - spokojenost splňuje požadavky
Zpracování, design, zvuk, ovládání to všechno chválím. Jen mě zklamalo DAB+, na které jsem se nejvíc těšil. Píše mi to, že ladění selhalo. Buď to bude chyba v rádiu nebo u nás není signál, i když podle informací z webů, by signál v místě mého bydliště měl být. Asi s rádiem oběhnu více koutů okresu, a když nic nenaladím půjdu reklamovat.
- Za ty peníze nic.Má vše až na dálkové ovládání. Ale to není potřeba.
Má všechno a to na dnešní dobu je dežité.
I kvalita je tam.
A to jsem náročnej na elektroniku za 20 000 kč i výše.
- vše funguje jak má
- automatické nastavení stanic radia
- trochu hlučnější kazetová mechanika
- Výbava
Spokojenost
standard, nevidím výhody ani nevýhody
- dobrá kvalita
- zatím nic
Za přiměřený peníz hodně muziky.
Auna RCD-70
Přidáno: 26. prosince 2022
(naposledy upraveno 26. prosince 2022)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- Dobrý zvuk
- Nízká hmotnost, praktický úchop
- Nešikovné zavírání CD mechaniky
- Analogové ladění rádia
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »