Poradna Radiomagnetofony


Autor: | Vloženo: 09.11.2013 000 12:53 | Témata: Poradna Radiomagnetofony

CD přehravač

Dobrý den, hledám přehravač na CD, nerozumím tomu, tak bych chtěla poradit. Potřebuji, abych to přehrávalo CD i pořád dokola, pokud budu potřebovat - neomezenou dobu. Dále, abych si mohla zvolit skladbu, kterou potřebuji. Na kazety nepotřebuji, ale pokud je možné přehrávat hudbu, co mám na flashce, to by bylo taky fajn. Taky by to mohlo mít rádio a vhod by přišlo dálkové ovládání. Mám to na hudbu v bytě 2+1, takže nepotřebuji žádnou mega věž :) apod. Stačí mi přenosný přehravač, který si přenesu do ložnice, když budu potřebovat, nebo ho budu mít v obýváku a tak.Dále asi - přeci jen tomu fakt nerozumím, jsou CD, kde je 12 skladeb, ale třeba i vypalované CD s obrovským množstvím skladeb, tak i to aby se dalo přehrávat. A nebo třeba ještě jde aby v přehrávači byly 2 CD? Ale to už je asi už moc. Budu vybírat i podle ceny a většinou mám doma spotřebiče Philips, tak třeba i to by hrálo roli.
Děkuji moc za radu.
S.J.

  • VD

    VD

    13. listopadu 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Právě zde na Heurece máte možnost si vybrat aparát podle váni nastavených kritérií. Zjistíte ovšem, že každý znich má kromě kladů i své zápory. Dal by hlavně na hodnocení zákazníků. Mám doma (kromě jiných) i níže uvedený přístroj. Je poměrně robustní, dá se lehce přenášet (má nenápadný úchop) není drahý a zřejmě by splńoval vaše požadavky. Mohu jej s klidem doporučit.
    https://prenosne-audio-cd.heureka.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.