Nejnovější recenze ze sekce Radiomagnetofony
- analogové ladění stanic
- hraje hezky,mám ho v práci ,jsem spokojen
Splňuje to , co jsem očekávala.
- Ráda zde nakupuji
Není co vytknout.
- Automaticky seřídí hodiny a datum.
- Lze přehrávat klasické kazety.
- Nedrží hlasitost, na rozdíl od věže zakoupené v roce 2002.
- Ovládání pomocí dálkového ovladače je krkolomné.
Když zapnu tento radiomagnetofon, tak pokaždé jej musím ztlumit na hlasitosti, protože po každém vypnutí se tam nastaví vyšší hlasitost, než na jakou jsem to poslouchal. Hlasitost nastavenou při poslouchání už ale uměla udržet věž zakoupená před 22 lety NSX-S888. Ovládání pomocí dálkového ovladače nebo bez něj je nejednoduché. Lepší ovládání hodnotím na radiomagnetofonu sony, který tento dálkový ovladač nemá. Dálkový ovladač se možná může stát výhodou, když přestanou fungovat na dotek knoflíky na samotném přístroji. Při vyšší hlasitosti je znát, že už to reproduktory nestíhají, a to jsem ještě neozvučil celý byt, natož panelák. Bydlíme ve vyšším patře a někdy mojí věž již mohl slyšet příchozí u vchodových dveří v přízemí, ale na to si dávám pozor a snažím se nerušit i do přímo sousedících bytů.
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Mrzí nás, že radiomagnetofon nesplňuje vaše požadavky v plném rozsahu. Pokud byste usoudil, že radiomagnetofon jeví známky vady, prosím obraťte se na naše reklamační oddělení, či zákaznický servis.
- Skvělý zvuk
- Jednoduché ovládání
- Hodně různých možností připojení (Bluetooth, USB, AUX, SD karta)
- Možnost předvolby 40 radio stanic
- Kompaktní design a je lehký
Koupila jsem ho rodičům domů a moc se jim líbí. Zvuk je překvapivě silný a čistý, takže poslouchat hudbu je fakt radost. Bluetooth funguje bez problémů i přes USB to jde. Oceňuju i možnost naladit si až 40 rádiových stanic a využít dálkový ovladač, to se jim moc hodí. Design je jednoduchý, ale elegantní, a díky nízké váze ho někdy berem i na chalupu. Cena je super za to, co všechno umí :)
Produkt jsem zatím nepoužila
V manuálu chybí návod v češtině
S produktem jsem spokojen.
Hlavně používám Usb flash disk na přehrávání Mp3, kdy se nemusí nic nastavovat, a není nutné používat baterie.
- Dobrý zvuk, ekvalizér.
- Výkonný
- Bluetooth
- Dobrý zvuk
Koupil jsem si do autodílny. Svůj účel to plní. Zatím bez problému. Vše funguje.
- retro design
- dobrý zvuk
Po odpojení od sítě se po zapojení nastaví automaticky CD a to je patrné jen při nadzvednutí poklopu k CD . Osvětlení stupnice rádia se aktivuje při přepnutí na FM/AM.
- velká spokojenost
- cenově přístupné, výkonné "šumítko" pro běžnou potřebu. Dobré je, že má i přehrávání - nahrávání mgt kazet, čili dobré retro.
- naprostá spokojenost
Ok
velmi dobrý zvuk
Velká spokojenost.
- NEKVALITNI ZVUK
Zatím jsme pouze produkt vyzkoušeli, jsme spokojeni, velmi dobrý poměr kvality a ceny.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »